Case Tele Finland & Telia: asiakastyytyväisyyden parantaminen

Case Tele Finland & Telia: asiakastyytyväisyyden parantaminen

Saskia Salomaa|29 March 2017

Tele Finlandin kohdalla kyse oli siitä, että samalla kun digitaaliset kanavat uudistettiin muutenkin, haluttiin asiakastyytyväisyyden parantamiseen kiinnittää erityistä huomiota. Olimme mukana Dialogue-palvelullamme, joka auttaa kohtaamaan asiakkaan oikeaan aikaan verkossa joko asiakaspalvelijan tai chatbotin välityksellä. Tekoäly valjastettiin asiakaspalvelun avuksi 24/7 läsnä olevan "Tottibotti-asiakaspalvelijan" muodossa. 

Miten tavoitteisiin päästiin?

Tele Finlandin verkkopalvelujen osalta kävijämäärissä oli selkeää kasvua uudistuksen jälkeen. Samalla myös käyttäjätyytyväisyys parani. Tele Finland oli myös operaattorisarjan voittaja yksityisasiakkaiden osalta EPSI rating -tutkimuksessa.

Asiakkaat kohtasivat Tottibotin yli 13 000 kertaa ja kaksi kolmesta ongelmasta ratkesi Tottibotin avustuksella ilman, että asiakaspalveluhenkilöä tarvitsi hälyttää apuun. 

Mitä palvelulle sitten kävi, kun Tele Finlandista tuli osa Telian brändiä?

Koska yhteistyö oli menestys, on palvelumme käytössä nykysin myös Telialla. Tele Finlandin kanssa tehdyn kehitystyön parhaat opit otettiin käyttöön Telian sivuilla ja nykyisin palvelumme parantaa Telian asiakkaiden tyytyväisyyttä. 

Case Tele Finland on myös Grand One -kilpailun finalisti Paras kuluttajille suunnattu verkkopalvelu -kategoriassa

Share this post

You might also want to read

Client cases

Are you interested?

Do you want to hear 5 concrete ways to develop customer experience online? Leave your contact information and we will contact you.

Contact

LEKANE OY

Lars Sonckin kaari 12

02600 Espoo

CEO Marko Virtanen

Tel. +358 (0)400 428 515

CTO Petri Pellinen

Tel. +358 (0)40 586 2444

Sales Antti Vasala

Tel. +358 (0)44 544 6774

antti.vasala@lekane.com